Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
Vårkicken 2018!

Kicka Tungt BBC

Kicka Tungt BBC header image 2

Vårkicken 2018!

1 februari , 2018 · Inga kommentarer · Rally

Kicka Tungt BBC har glädjen att inbjuda Dig och din engelska motorcykel Lördagen den 26 Maj till VÅRKICKEN 2018!

Starten är belägen på Hörjelgården.
Vi har skyltat från väg 19, cirka 1 km norr om Svampakorset.
Lat:55.595031 Long:13.912463

I vanlig ordning har vi klurat ut en del praktiska prov och knepiga frågor, som ni får lösa på kontrollerna, längst den natursköna banan.
Det bjuds även på grillad korv med bröd någonstans längst vägen.

På träffplatsen finns campingmöjligheter samt sängplatser i stugan i mån av plats. Ta med egna lakan.

Träffplatsen är öppen från och med fredagen den 25/5 klockan 17.00.

Rallystarten hålls öppen på lördagen den 26/5 mellan klockan 9.00-10.00. Rallyet är öppet för alla engelsktillverkade motorcyklar, oavsett årsmodell.

I målet fikar vi och delar ut priser av skilda slag från våra snälla sponsorer.

Vi ser fram emot att se dig!
Gamla och nya rallydeltagare hälsas välkomna.
Kör försiktigt och… KICKA TUNGT!

Inbjudan finns att ladda ner HÄR.

0 svar så långt ↓

  • Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar.