Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
Blandade bilder från Vårkicken 2018!

Kicka Tungt BBC

Kicka Tungt BBC header image 2

Blandade bilder från Vårkicken 2018!

2 juni , 2018 · 2 Kommentarer · Uncategorized

Första pris: Jan Larsen, Matchless, Bornholm
Andra pris: Hasse Andersson, Norton, Bornholm
Tredje pris: Lars Persson, Norton, Baskemölla

Kicka Tungt tackar sponsorerna:
JONTE ENGDAHL TRIUMPH CENTER
MITONGA LOMMA
ACKES MC
CLASSIC MC
JAPE PRODUKTER AB
MECA TRELLEBORG
BOLIDEN LANDSKRONA
VULKO ESLÖV
BILTEMA MALMÖ
MOTOSTAR SJÖBO

Bilder från blandade fotografer.

2 svar så långt ↓

 • 1 Peter Roos // maj 27, 2018 at 7:50

  Tack än en gång för ett trevligt rally.

 • 2 ingvar Nilsson // maj 27, 2018 at 11:08

  Tack för ett trevligt arrangemang med jättesvåra frågor vid kontrollerna och litet annorlunda praktiska prov. Särskilt den med muttern man skulle skruva – det borde varit BSC 5/8″ så hade det nog gått bättre för mig…
  Jag bifogar en länk till ett foto där jag ställt min T110 i förgrunden. Här gick det galant på praktiska provet för mig.
  https://photos.app.goo.gl/9suSRY42sbS9zjni1

  Det var en fin runda på mestadels jämna vägar (här hemma i Borås har vi drabbats av fiberfeber – man gräver hejvilt där det finns en bit asfalt som är slät o fin och sedan är det som en puckelpist). Roadbooken var välgjord och utan fel.

  Att jag helst inte hör i en klunga är för att slippa stressas av de som kör fortare och istället kunna njuta fullt ut av landskapet och och alla dofter.

  Och visst var det ovanligt goa bullar som serverades efter målgång!

  // Ingvar Nilsson / Borås / Tiger 110 från 1954

Lämna en kommentar.