Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1191

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1194

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: No such file or directory in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /var/www/kickatungt.se/public_html/wordpress/wp-content/plugins/statpress/statpress.php on line 1197
Blandade bilder från Vårkicken 2019!

Kicka Tungt BBC

Kicka Tungt BBC header image 2

Blandade bilder från Vårkicken 2019!

28 maj , 2019 · Inga kommentarer · Uncategorized

Kicka Tungt tackar alla deltagare för deras insatser!

Vi tackar även alla sponsorer för mycket fina priser! 

Resultat:
1:a pris  Tom Ekelund
2:a pris  Tore Josefsson
3:e  pris  Micke Andersson 

Sponsorer:
Jonte Engdal Lödde
Metonga Lomma
BDS Bildelar Hörby
Ackes MC
Classic MC
Vulco Eslöv
Peter Roos Jape
Boliden Bergsöe
MECA Trelleborg
English Car Care Lödde

0 svar så långt ↓

  • Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar.